Проблемні кредити у банківській діяльності в умовах фінансової кризи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ПП Щербатих О.В.

Анотація

У монографії проведено дослідження питань розвитку науково-методичних підходів до управління проблемними кредитами банків в умовах фінансової кризи. Розглянуто сучасний стан проблемних активів у банківській системі України. Акцентовано увагу на кредитних ризиках та ролі проблемних кредитів у їх формуванні. Досліджено проблемні питання формування кредитних портфелів банківських установ. Розглянуто закордонну практику стягнення проблемних кредитів банківськими установами. Виділено питання, що мають застосовуватись у практиці українського колекшену. Видання рекомендоване для науковців, фахівців у галузі банківської справи та фінансів, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей та ділових людей.

Опис

Болгар Т.М. Проблемні кредити у банківській діяльності в умовах фінансової кризи : монографія / Т.М. Болгар. – Кременчук : Вид-во ПП Щербатих О.В., 2013. – 368 с.

Ключові слова

банківська діяльність, кредитний ризик, проблемні кредити, моральні ризики, кредитний портфель, колекшн, внутрішньобанківський моніторинг, фінансова криза

Бібліографічний опис