Розвиток науково-методологічних підходів до управління проблемними кредитами банку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ПП Щербатих О.В.

Анотація

У монографії досліджено науково-методологічні підходи до управління проблемними кредитами банку. Акцентовано увагу на необхідності реорганізації центральних та місцевих підрозділів стягнення з огляду на доцільність оптимізації процесів колекшену. Проведено співставлення підрозділів внутрішньобанківського колекшену з зовнішніми колекторськими фірмами. Наведено юридичні підстави співпраці банків з представниками колекторського бізнесу, досліджено проблематику стягнення проблемних боргів банківськими установами країни. Запропоновано альтернативні шляхи врегулювання боргів. Виділені фундаментальні принципи стягнення проблемних боргів, проведена їх авторська класифікація. Висвітлені питання, що потребують суттєвих змін та переформатування. Видання рекомендоване для науковців, фахівців у галузі банківської справи та фінансів, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей та ділових людей.

Опис

Болгар Т.М. Розвиток науково-методологічних підходів до управління проблемними кредитами банку : монографія / Т.М.Болгар. – Кременчук : Вид-во ПП Щербатих О.В., 2014. – 268 с.

Ключові слова

управління проблемними кредитами, оптимізаця процесів колекшену, внутрішньобанківський колекшен, зовнішні колекторські фірми, проблемна кредтна заборгованість

Бібліографічний опис