Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2815
Назва: Управління безпечністю та якістю молочної продукції на виробничому підприємстві
Інші назви: Management of the safety and quality of dairy products at the production plant
Автори: Попова, Юлія Олександрівна
Ключові слова: система управляння якістю
асортимент
оцінка якості
якість
аналіз ринку
ефективність
Дата публікації: 24-січ-2020
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто загальну характеристику ПАТ «Вімм-Біль-Данн Україна». Проналізовано основні показники роботи підприємства ПАТ «Вімм-Біль-Данн Україна» та розглянуто SWOT-аналіз ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна». Досліджено аналіз ринку молочної продукції в Україні та визначено основні проблеми. Вивчено асортиментну політики підприємства та складено асортиментний портфель ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна». Проведено дослідження щодо якості молочної продукції ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна». Вивчено основні питання щодо управління якістю продукції на підприємстві. Визначено методи оцінки, контроль та управління якістю продукції на ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2815
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Попова Юлія.pdf96.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.