Самойлов Денис Олексійович2024-05-092024-05-092024-01-15https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/4131Робота ретельно розглядає аспекти товарознавчої характеристики устриць та формування попиту на них в Україні. Автор аналізує стан ринку устриць та виявляє тенденції його розвитку, проводить порівняльний аналіз різних типів устриць, враховуючи різноманітні фактори, які можуть впливати на їхню якість, такі як умови вирощування, географічне розташування та управління якістю виробництва, розглядає стратегії вибору підприємства для устричного виробництва, зокрема, удосконалення технологічних процесів та вирощування, щоб забезпечити найвищу якість продукції. Також, вивчається стратегія вибору цільового сегменту споживачів, з урахуванням їхніх вимог та потреб, що сприяє більш ефективному виведенню товару на ринок і задоволенню попиту. Отримані результати дозволяють зробити висновки щодо оптимальних умов для досягнення високої якості устриць і визначити чинники, які можуть бути важливими для виробників та споживачів цих дорогоцінних морських дарунків.otherустриціякістьорганолептичні та фізико-хімічні дослідженнясмакморепродуктиповедінка споживачасегмент ринку.Вибір стратегії підприємства за оцінкою якості морепродуктів та поведінки споживачівWorking Paper