Сизько С.Г.2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5872Кваліфікаційна робота на тему «Дослідження якості та структури торговельного асортименту фруктово-ягідних кондитерських виробів на торговельному підприємстві» присвячена аналізу та оцінці асортименту кондитерських виробів на основі фруктів та ягід, які пропонуються на сучасному ринку. Аналізуються організаційно-економічна характеристика діяльності ТОВ «Сільпо-ФУД», асортимент фруктово-ягідних кондитерських виробів. Проведено перевірку якості фруктово-ягідних кондитерських виробів, які реалізує ТОВ «Сільпо-ФУД». В роботі досліджено стан і тенденції ринку фруктово- фруктово-ягідних кондитерських виробів ТОВ «Сільпо-ФУД» за різними критеріями та проведено позиціонування асортименту продукції ТОВ «Сільпо-ФУД» в сегменті діяльності.otherфруктово-ягідних кондитерських виробівасортиментякістьтенденціїпозиціонуванняякість продукціїторговельне підприємствоспоживчі властивостіконкурентоспроможністьДослідження якості та структури торговельного асортименту фруктово-ягідних кондитерських виробів на торговельному підприємстві.Research on the Quality and Structure of the Trade Assortment of Fruit and Berry Confectionery Products at a Trading EnterpriseWorking Paper