Погрібна Ілона Сергіївна2025-03-042025-03-042024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5812В роботі розглянуто вивчення асортименту та якості борошняних виробів теоретичні аспекти. Охарактеризовано тренди ринку борошняних виробів. Надано класифікацію та характеристику асортименту борошняних виробів. Проаналізовано економічні результати ТОВ «МЕТРО кеш енд кері». Досліджено структуру асортименту кондитерських виробів в ТОВ «МЕТРО кеш енд кері». Досліджено якість органічного печива в ТОВ «МЕТРО кеш енд кері». Вивчено ринок борошняних виробів за структурними складовими. Проведено аналіз кон’юнктури та динаміки ринку кондитерських виробів. Проведено оцінку споживчих вподобань щодо споживання кондитерської продукції в ТОВ «МЕТРО кеш енд кері».otherтрендборошняні виробикондитерські виробиасортиментякість печива.Дослідження трендів ринку борошняних виробів за структурними складовимиStudy of flour product market trends by structural componentsWorking Paper