Хлус, Олена Леонідівна2020-04-032020-04-032020-01-24http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2817У роботі узагальнено теоретичні аспекти формування конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано ринок молочної продукції України, наведено організаційно-економічну характеристику ПАТ «Комбінат «Придніпровський», проведено оцінювання конкурентоспроможності продукції ПАТ «Комбінат «Придніпровський» та визначено його конкурентні переваги. Запропоновано підвищення якості сировини як фактора конкурентоспроможності та обґрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності ПАТ «Комбінат «Придніпровський».шляхи підвищення конкурентоспроможностіконкурентні перевагиконкурентоспроможність продукціїДослідженняконкурентоспроможностівиробів ПАТ «Комбінат «Придніпровський» на цільовому товарному ринкуResearch of competitiveness of wares PJC «Combine «Pridniprovskiy» at the target commodity marketWorking Paper