Локоть Кирил Вадимович2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5864У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості м'ясних напівфабрикатів. Досліджено м’ясні напівфабрикати: стан та тенденції ринку. Вивчено класифікацію та вимоги для якості м’ясних напівфабрикатів. Проведено дослідження якості та асортименту м’ясних напівфабрикатів в ТОВ «Сільпо-Фуд». Проаналізовано діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд». Проведено дослідження асортименту в ТОВ “Сільпо-Фуд”. Наведена товарознавча оцінка якості м’ясних напівфабрикатів в ТОВ «Сільпо-Фуд». Досліджено процес формування попиту на м’ясні напівфабрикати в ТОВ “Сільпо-Фуд”. Наведено порядок вивчення попиту на підприємствах роздрібної торгівлі. Проведено сегментування споживачів м'ясних напівфабрикатів в ТОВ “Сільпо-Фуд”.otherм’ясні напівфабрикатиасортименткласифікаціясегментуваннявивчення попитуТоварознавча оцінка м'ясних напівфабрикатів та сегментування їх споживачівCommodity assessment of meat semi-finished products and segmentation of their consumersWorking Paper