Грибок, Богдана Юріївна2020-04-032020-04-032020-01-24http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2793У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти впровадження комерційної логістики на торговельних підприємствах. Досліджено стан та тенденції розвитку ринку кондитерських виробів, організацію і функціональні підсистеми комерційної логістики в торгівлі та методичні підходи до оцінки її ефективності. Управління асортиментом є одним з найважливіших бізнес-процесів торгового підприємства і від того наскільки грамотно і повно сформований асортимент залежить ступінь задоволення попиту. З урахуванням зростання попиту на кондитерські вироби, стало актуальним вивчення асортименту з застосуємо спеціальних методів, що дозволило врахувати інтереси ринку і самої організації торгівлі. Для аналізу асортименту і виявлення резервів скорочення витрат були застосовані ABC-XYZ аналіз.кондитерські виробилогістикаринокпортрет споживачасегментаціяABC-XYZ аналізLogіstіcs Fіeld AudіtВпровадження комерційної логістики на торговельному підприємствіImplementation of commercial logistics at a trading companyWorking Paper