Крамар, Андрій В'ячеславович2020-04-032020-04-032020-01-24http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2797У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти дослідження, якості та асортименту макаронних виробів. Вивчено класифікацію та характеристику асортименту макаронних виробів, а також вплив факторів на формування якості макаронних виробів. Розглянуто хімічний склад та харчову цінність макаронних виробів. Проведено дослідження якості та торговельного асортименту макаронних виробів в мережі роздрібних магазинів АТБ-Маркет. Проведено перевірку якості макаронних виробів різних виробників та їх торговельного асортименту. Досліджено управління попитом споживачів на макаронні вироби. Сегментовано споживачів макаронних виробів за різними параметрами.підприємствоасортиментструктураякістьмакаронні виробиДослідження якості та структури торговельного асортименту макаронних виробівResearch of quality and structure of the trade range of pastaWorking Paper