Стукало Єгор Гордійович2025-03-192025-03-192024https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/6003У цій роботі висвітлюються ключові етапи розробки та реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Відкриття піцерії в Італії». Дослідження охоплює аналіз італійського ринку громадського харчування, підбір оптимального місця для відкриття закладу, розробку фінансового плану та маркетингової стратегії. Окремо розглядаються юридичні вимоги до відкриття бізнесу в Італії. В роботі також аналізуються потенційні ризики та можливості для забезпечення успішної діяльності піцерії. Представлені рекомендації спрямовані на допомогу підприємцям, які розглядають можливість інвестування в ресторанний бізнес на міжнародному рівні, забезпечуючи їх необхідною інформацією та інструментами для успішного старту.прямі іноземні інвестиціїінвестиційний кліматNPVтермін окупності інвестиційного проектуРозробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Відкриття піцерії в Італії»