Доган Махмут Енвер2025-02-232025-02-232024https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5431В першому розділі вивчено ринок чаю: стан та перспективи розвитку ринку чаю. Наведено класифікація та характеристика асортименту чаю. Вивчено вимоги до якості чаю. В другому розділі досліджено діяльність магазину «Чайна лавка» ФОП „Ярошенко О.В.” Проведено товарознавчу оцінку якості турецького чаю, що реалізуються в магазині ФОП „Ярошенко О.В.” Проаналізовано асортименту чаю, що реалізуються в магазині ФОП „Ярошенко О.В.” Розраховано АВС-аналіз асортименту чаю в магазині «Чайна лавка» ФОП «Ярошенко О.В.».otherчайасортиментАВС аналізформування асортиментуФормування асортименту та перевірка якості турецького чаюForming the assortment and checking the quality of Turkish teaWorking Paper