Куляба Костянтин Анатолійович2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5863У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти щодо класифікації, харчовій цінності, асортименту та якості рибних товарів. Досліджено сучасний стан та основні тенденції ринку риби та рибної продукції в Україні. Надано SWOT-аналіз рибного магазину. Проведено дослідження якості рибних консервів (сардин натуральних з додаванням олії) за органолептичними та фізико-хімічними показниками на торговельному підприємстві. Проведено АВС- і XYZ-аналіз асортименту рибного магазину. За результатами сумісного АВС-XYZ-аналізу асортименту товарів в рибному магазині надані рекомендації щодо його вдосконалення.otherрибний магазинрибні консервиякістьасортиментАВС-аналізXYZ-аналіз.Дослідження якості та асортименту рибних товарів на торговельному підприємствіResearch of the quality and range of fish products at the trading companyWorking Paper