Свіренко Анастасія Євгенівна2025-01-082025-01-082019-01https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5110У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження діяльності торгового магазину «ДІОН». Проаналізовано стан ,тенденції та перспективи розвитку у роздрібній торгівлі. Наведено загальну характеристику торговельно-технологічного процесу торгового магазину «ДІОН». Актуальною є проблема фальсифікація продуктів, тому важливим є постійний ретельний контроль товару на всіх етапах його виготовлення. В літературному огляді проведено аналіз асортименту дитячого харчування, що реалізується на ринку України в роздрібній торгівлі. В експериментальній частині представлені об’єкти досліджень, розроблено етапи роботи та схему експерименту. Проведена експертиза маркування, пакування, органолептичних та фізико-хімічних показників. Проведено аналіз діяльності торгового магазину «ДІОН» з проведення сертифікаційної експертизи, розроблено алгоритм її проведення. Вивчено фактори удосконалення асортименту продуктів дитячого харчування на роздрібному підприємстві. Запропоновано шляхи удосконалення асортименту продуктів дитячого харчування на зерновій основі.otherаналіз ринкуспоживчі властивостівимоги до якостіаналіз асортиментуметоди дослідженьетапи проведення експертизиасортимент та його удосконалення.Експертиза продуктів дитячого харчування в роздрібній торгівліWorking Paper