Овсяннікова Юлія Олександрівна2025-01-082025-01-082019-01https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5108Робота присвячена удосконаленню процесів виробництва варено-копчених ковбасних виробів на підприємстві. В роботі розглянуто стан ринку ковбасних виробів України, вивчено традиційні технології виготовлення варено-копчених ковбас; розглянута організаційна характеристика ТОВ «Ювілейний»; проведено аналіз діяльності ТОВ «Ювілейний»; визначено технологічний процес виготовлення варено-копченої ковбаси «Московська на ТОВ «Ювілейний»; проведено технологічний розрахунок для виготовлення варено-копченої ковбаси «Московська» проведено впровадження інноваційних технологій у виробництво варено-копчених ковбасних виробів.otherковбасні виробикласифікаціятехнологічний процестехнологіїінновації.Удосконалення процесів виробництва варено-копчених ковбасних виробів на підприємствіWorking Paper