Голубенко Вячеслав Євгенійович2024-05-122024-05-122022https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/4168У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження ринку м’яса і м’ясних продуктів України. Розглянуто вимоги до якості м’яса і м’ясних продуктів. Представлено особливості асортименту м’яса і м 'ясних продуктів та формування їх запасів. Наведено характеристику економічної діяльності роздрібній мережі ТОВ «АТБ-маркет». Досліджено асортимент м’яса і м’ясних продуктів в ТОВ «АТБ маркет». Досліджено якість м’яса і м’ясних продуктів в магазині «Продукти-32» ТОВ «АТБ-маркет». Вивчено попит на м’ясо і м’ясні продукти в ТОВ «АТБ-маркет». Представлено формування запасів м’яса і м’ясних продуктів в ТОВ «АТБ-маркет». Запропоновані шляхи формування оптимальних запасів методом “плану поставок” в ТОВ «АТБ-маркет».otherасортименттоварні запасим’ясо і м’ясні продуктипродажіякістьпопитекономічна діяльністьОсобливості формування асортименту та запасів м’яса і м’ясних продуктівWorking Paper