Ващенко Іван Юрійович2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5852В роботі розглянуто класифікацію та асортимент гумових виробів та теоретичні основи їх виробництва. Приведено класифікацію властивостей гумових матеріалів та методів дослідження їх властивостей. Проведено аналіз виробничого процесу з точки зору контролю якості продукції на різних етапах виготовлення гумових виробів технічного призначення. Встановлені початкові умови покращення споживних властивостей гумових виробів. Показані основні фактори, від яких залежить якість продукції. Надано рекомендації щодо напрямків покращення споживних властивостей гумових виробів технічного призначення, які виготовляються формовим методом. Рекомендовано вдосконалити обладнання для визначення властивостей матеріалів, вдосконалити рецептури гумових сумішей за рахунок використання екологічно безпечних інгредієнтів, а також перероблених відходів гум, придбати сучасне устаткування для чищення пресформ.otherДослідження споживних властивостей гумових виробів технічного призначення для комплектації транспортуДослідження споживних властивостей гумових виробів технічного призначення для комплектації транспортуStudy of consumption properties of rubber products of technical purpose for vehicle equipmentWorking Paper