Алексєєв Ігор Олександрович2024-06-262024-06-262024https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/4660У даній роботі досліджуються теоретичні аспекти виробничої діяльності закладу, а також проводиться аналіз стану продукту та розробляються шляхи його вдосконалення на прикладі "Old pal bar". У першому розділі розглядається теоритиічні аспекти барної справи , історія їіх появи та відмінності барів. У другому розділі наводиться характеристика ресторанно-барного комплексу в україні , а також проводиться аналіз закладу «Old pal bar» а також аналіз кавово-алкоголтних напоїв закладу. У третьому розділі розробляються авторські напої на основі кави та алкоголю, зокрема приклади вдосконалення кавового продукту закладу «Old pal bar»Сучасні тенденції розвитку барної і ресторанної справи