Мазалова Анастасія Віталіївна2024-06-262024-06-262024https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/4664Об’єкт дослідження: готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності. Предмет дослідження: особливості впливу невизначеності на бізнес. Мета роботи: теоретичне узагальнення, дослідження стану готельно-ресторанного бізнесу України в умовах війни та COVID-19. Одержані висновки та їх новизна: виявлено, що готельно-ресторанний бізнес України зміг вистояти в умовах невизначеності та запровадити нові можливості. Ця кваліфікаційна робота досліджує адаптацію готельно-ресторанного бізнесу на прикладі мережі ресторанів «КВАДРАТ». Згідно проведеного дослідження можливо зробити висновок про те, що український бізнес вміло адаптується до умов невизначеності та впроваджує нові технології. Результати роботи можуть бути використані для розробки плану та аналізу готельно-ресторанного бізнесу в період невизначеності.невизначеністьвійнаCOVID-19пандеміяготельно-ресторанний бізнесвнутрішньо переміщені особиМоніторинг стану ринку готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності