Римар, Лариса Станіславівна2020-04-032020-04-032020-01-24http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2816У роботі розглянуто вітчизняний ринок і теоретичні основи формування асортименту і споживних властивостей плавлених сирів та технологічні аспекти впливу на якість плавлених сирів. Визначено методи досліджень плавлених сирів та способи їх фальсифікації. Проведено ідентифікаційну експертизу й експертизу фізико-хімічних показників якості плавлених сирів, а також експертизу кількості плавлених сирів, що дозволило визначити найбільш якісну продукцію, а саме плавлені сири, на ринку України.фальсифікація плавлених сирівекспертиза кількостіЕкспертиза плавлених сирів за кількістю і якістюExamination of processed cheeses by quantity and qualityWorking Paper