Акопян Нарек Мурадович2025-02-242025-02-242025-01https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5475В роботі розглянуті теоретичні аспекти формування асортименту виробничого підприємства. Вивчено економічні тенденції хлібопекарської промисловості. Розглянуто механізм та методи формування асортиментної політики підприємства. Проведено аналіз ефективності управління асортиментною політикою ТОВ «Черкасихліб ТД». Охарактеризовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «Черкасихліб ТД». Досліджено фінансово-економічний стан ТОВ «Черкасихліб ТД». Наведено аналіз та оцінку структури товарного портфеля підприємства ТОВ «Черкасихліб ТД». Використано комбінацію різних методів для вдосконалення процесу управління асортиментною політикою ТОВ «Черкасихліб ТД». Наведено пропозицій щодо удосконалення процесу управління асортиментною політикою ТОВ «Черкасихліб ТД».otherасортиментна політикахліб та хлібобулочні виробивиробниче підприємствоуправлінняДослідження асортименту хліба та хлібобулочних виробів на виробничому підприємствіResearch of the assortment of bread and bakery products at a manufacturing enterpriseWorking Paper