Паранько Дар'я Андріївна2024-06-262024-06-262024https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/4671Об’єктом даного дослідження є функціонування закладів ресторанного бізнесу, які пропонують локальні страви. Предметом даного дослідження є стратегія розвитку українських закладів ресторанного господарства з локальними меню. Метою даної роботи - розроблення стратегій розвитку українських ресторанів, що пропонують клієнтам локальні страви. Одержані висновки та їх новизна Дослідження дозволило визначити значний попит на страви з місцевими інгредієнтами. Вирішенням проблеми є акцент на використанні місцевих продуктів у меню ресторану «БарМаки», що сприятиме задоволенню потреб споживачів та підвищенню їх лояльності.ресторанименюлокальні стравилокальні продуктиукраїнські рестораниВикористання локальної їжі та місцевих продуктів тренд ресторанних закладів України та світу