Чепурко, Марина Вадимівна2020-04-032020-04-032020-01-24http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2832У роботі розглянуто методологічні основи формування та управління асортиментом, визначено особливості формування асортименту та проведено дослідження стану та тенденції розвитку ринку холодильників. Проведено аналіз якості холодильників. Проведено дослідження асортименту холодильної техніки, яка реалізується в магазині «Ельдорадо». Визначено споживчі переваги щодо холодильників. ПроведеноABC-XYZ аналіз асортименту холодильної техніки та надано рекомендації щодо оптимізації асортименту у магазину.АВС-XYZ аналізспоживчі перевагипобутові холодильникиякістьОцінка якості холодильників і оптимізація асортименту холодильної технікиQuality assessment of refrigerators and optimization of the range of refrigeration equipmentWorking Paper