Луніна Владіслава Євгенівна2025-02-232025-02-232024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5437У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості кондитерських виробів. Представлено класифікацію та показники якості кондитерських виробів. Вивчено асортимент кондитерських виробів та його показники. Систематизовано методичні підходи до оцінки якості кондитерських виробів. Досліджено структуру асортименту та якість кондитерських виробів ФОП Кєндиш Володимир Антонович. Подано організаційно-економічну характеристику діяльності ФОП. Проведено аналіз структури асортименту кондитерських виробів. Наведено порівняльну характеристику якості кондитерських виробів різних виробників. Розглянуто напрями покращення асортименту ФОП Кєндиш Володимир Антонович. Досліджено стан і тенденції ринку кондитерських виробів. Розраховано асортимент кондитерських виробів ФОП Кєндиш Володимир Антонович за широтою, глибиною, насиченістю, повнотою і стійкістю. Визначено портрет потенційного споживача кондитерських виробів.otherкондитерські виробиасортиментякістьпоказники якостіпорівняльна характеристикаоцінка якостіДослідження асортименту та якості кондитерських виробів різних виробників на торговельному підприємствіWorking Paper