Тімофеєв Ілля Федорович2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5876У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту і якості цукерок, а саме вивчено класифікацію і характеристику асортименту цукерок, визначено чинники, що формують їх асортимент і якість та розкрито вимоги щодо якості цукерок й причин виникнення дефектів. Наведено організаційно-економічну характеристику супермаркету «Варус-1» ТОВ «Омега», досліджено органолептичні і фізико-хімічні показники якості цукерок. Досліджено асортимент цукерок у супермаркеті «Варус-1» ТОВ «Омега» та проаналізовано його структуру.otherдослідження якостідослідження асортиментуцукеркиорганолептичні і фізико-хімічні показникиструктура асортиментуДослідження якості і асортименту цукерок різних виробників на торговельному підприємствіStudy of the quality and assortment of candies of various manufacturers at the trading companyWorking Paper