Моргей Денис Євгенійович2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5867У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження асортименту та якості заморожених десертів. Представлено класифікацію та показники якості заморожених десертів. Вивчено асортимент заморожених десертів та його показники. Систематизовано методичні підходи до оцінки якості заморожених десертів. Досліджено структуру асортименту та якість заморожених десертів АТ «Житомирський маслозавод». Подано організаційно-економічну характеристику діяльності АТ «Житомирський маслозавод». Проведено аналіз структури асортименту заморожених десертів. Наведено порівняльну характеристику якості заморожених десертів АТ «Житомирський маслозавод». Розглянуто напрями покращення асортименту АТ «Житомирський маслозавод». Досліджено стан і тенденції ринку заморожених десертів. Визначено портрет потенційного споживача заморожених десертів. Надано рекомендації щодо оптимізації асортименту та якості продукції АТ «Житомирський маслозавод».otherзаморожені десертиасортиментякістьпоказники якостіпорівняльна характеристикаоцінка якості.Дослідження асортименту та якості заморожених десертів на підприємстві.Study of the assortment and quality of frozen desserts at the companyWorking Paper