Чумак Н.П.2025-02-242025-02-242024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5474У роботі розглянуто теоретичні аспекти формування асортименту та перевірки якості кавового зерна на підприємствах. Проаналізовано стан і тенденції ринку кавового зерна. Наведено класифікацію, показники якості та алгоритм побудови системи контролю якості на підприємстві. Досліджено асортимент та якість кавового зерна, що реалізується ТОВ «КОФЕ-ГРУП» компанії „Funt Coffee“. Наведено організаційно-економічну характеристику діяльності ТОВ «КОФЕ-ГРУП», де проводилося дослідження. Наведено дані і аналіз асортименту ТОВ «КОФЕ-ГРУП»otherкавове зерносистема контролю якостіасортиментринокарабікаорганолептичні властивостіфізико-хімічні властивості.Формування асортименту та перевірка якості кавового зернаFormation of the Assortment and Quality Control of Coffee BeansWorking Paper