Кіріченко Костянтин Романович2025-02-242025-02-242025-01https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5479У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження цукрових кондитерських виробів та споживчих трендів на їх ринку. Проаналізовано стан і тенденції ринку цукрових кондитерських виробів. Наведено інформацію про асортимент та показники якості цукрових кондитерських виробів. Розглянуто особливості формування попиту на кондитерські вироби. Наведено характеристику діяльності ТОВ «АТБ-Маркет». Досліджено асортимент цукрових кондитерських виробів на підприємстві. Проаналізовано отримані результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості помадних цукерок. Проведено сегментування покупців цукрових кондитерських виробів для складання портрету потенційного споживача. Прогнозовано обсяг продажів в сегменті цукрових кондитерських виробів. Розроблено план рекламної акції та проведено розрахунок її бюджету.otherцукрові кондитерські виробириноктоварознавча характеристикаспоживчі трендисегментуванняпрогнозуванняДослідження товарних характеристик та споживчих трендів на ринку цукрових кондитерських виробівResearch of product characteristics and consumer trends in the sugar confectionery marketWorking Paper