Лошкарьов Євген Ігорович2025-03-062025-03-062024-06https://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/5865У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти формування асортименту та якості хлібобулочних виробів, проведено аналіз ринку хліба та хлібобулочних виробів в Україні, визначено тенденції розвитку. Проведено дослідження якості хлібобулочних виробів вітчизняних виробників. Проаналізовано асортимент магазину за основними показниками. Запропоновано комплекс заходів щодо оптимізації організації продажу хлібобулочних виробів в досліджуваному магазині.otherхлібобулочні виробиринокякістьасортименторганізація продажу.Дослідження якості і асортименту хлібобулочних виробів та організація їх продажу у магазиніResearching the quality and assortment of bakery products and organizing their sale in the storeWorking Paper