Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/118
Назва: INTEGRATED MANAGEMENT SYSTEMS AS THE SOURCE OF THE ENTERPRISE COMPETITIVENESS INCREASING
Автори: Задоя, Анатолій Олександрович
Петренко, Світлана Анатоліївна
Ключові слова: integrated management system, balanced system of indicators, strategy, finance, clients, staff, business processes, indicators of activity efficiency, competitiveness of the enterprise.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський університет економіки та права
Бібліографічний опис: Zadoia A. INTEGRATED MANAGEMENT SYSTEMS AS THE SOURCE OF THE ENTERPRISE COMPETITIVENESS INCREASING / A. Zadoia, S. Petrenko // Європейський венктор єкономічного розвитку. - 2010. = №2 (9). - С.3-12.)
Короткий огляд (реферат): The analysis of the modern approaches to creation of an enterprise management system, what is operating under conditions of dynamic changes of the external economic environment, is presented. In this article it’s shown that a significant method of improving efficiency and competitiveness of enterprises is using of an integrated management system and transition from the rapid vertical hierarchies to more flexible horizontal structures. The method for determination of the parameter of BSC system is offered.
Опис: Проведено аналіз сучасних методів зі створення системи управління підприємством, яке діє в умовах динамічних змін зовнішнього середовища. У статті доведено, що важливим методом, який підвищує ефективність та конкурентоспроможність підприємств, є використання інтегрованих систем менеджменту та перехід від вертикальних ієрархій до більш гнучких горизонтальних структур. Запропоновано методи визначення параметрів BSC-системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/118
ISSN: 2074-5362
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та економічної теорії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕВ, 2010, 2.pdf534.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.