Перехідні стратегії організаційних змін та інтеграційних перетворень для промислових підприємств.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

Визначено організаційно-економічні складові необхідності введення організаційних змін у діяльність промислового підприємства. Виділено необхідні і достатні умови успішного перебігу організаційних змін та інтеграційних перетворень на основі структурного, логічного, логістичного та стратегічного підходів. Проведено обґрунтування видів перехідних організаційних структур підприємств при інтеграційних перетвореннях та введено оціночне поле ефективності їх використання. Розроблено структуру проведення стратегічного планування організаційних змін та інтеграційних перетворень на основі процесного підходу.

Опис

Глобальна конкуренція і необхідність ефективного використання таких ключових факторів успіху, як інноваційність, витрати, якість продукції, вимагають від промислових підприємств підвищення організаційної гнучкості й адаптаційної здатності. Останнє забезпечується головним чином за рахунок методичного інструментарію організаційних змін і перетворень.

Ключові слова

промислове підприємство, виробництво, функціональна структура, перехідна стратегія, інтеграційні перетворення, стратегічне забезпечення, менеджмент підприємства.

Бібліографічний опис