Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/3250
Назва: SOCIO-ECONOMIC CONSEQUENCES OF GMO FOOD
Автори: ŚLUSARCZYK, BOGUSŁAW
GÓRKA, MAŁGORZATA
KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA
PUKAJŁO, ANNA
Ключові слова: : genetically modified food, GMO, food safety, food
Дата публікації: 2020
Видавництво: Університет ім. Альфреда Нобеля
Серія/номер: 1;52
Короткий огляд (реферат): The paper presents issues related to Genetically Modified Organisms, starting from characterization, through various examples of GM plants, and features that can be obtained through genetic engineering. It describes some of the opportunities and risks that may arise following the introduction of GMOs. Genetically modified organisms (GMOs) are undoubtedly an opportunity for the development of mankind, but they may also prove to be a serious threat. Their introduction to the Polish market is related to meeting many requirements aimed at food safety and human health. Although so far no one has provided evidence that genetically modified food has a negative impact on human life, a special regime has been introduced in this respect
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/3250
Розташовується у зібраннях:Академічний огляд

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf536.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.