Диверсифікація виробництва в сучасних умовах господарювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти диверсифікації виробництва кондитерського підприємства на цільовому ринку України, досліджено стан та тенденції його розвитку, систематизовано класифікацію сегментів кондитерських виробів та чинники, що формують асортимент і якість. Проведено дослідження кондитерського ринку у період 2010-2019 рр., в результаті чого виявлено тенденції розвитку на найближчі 5 років. Це дозволило змоделювати ситуацію для підприємства ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ», провести розрахунки, визначити перспективні напрямки, та обґрунтувати диверсифікацію виробництва для даного підприємтсва

Опис

The paper considers theoretical and practical aspects of diversification of confectionery production in the target market of Ukraine, studies the state and trends of its development, and systematizes the classification of segments of confectionery and the factors that shape the range and quality. A study of the confectionery market in the period 2010-2019, and identified trends for the next 5 years. This allowed modeling the situation for the company LTD "AVK CONFECTIONERS", to make calculations, identify promising areas, and justify the diversification of production for the company

Ключові слова

кондитерські вироби, сегменти, методи дослідження, диверсифікація виробництва, перспективні напрямки, confectionery, segments, research methods, production diversification, and perspective directions.

Бібліографічний опис

Лесів І.Г. Диверсифікація виробництва в сучасних умовах господарювання. - Університет імені Альфреда Нобеля, 2020. - 129 с.