Вечірня форма навчання

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Моделювання антикризового управління підприємством
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2020) Сальник, Ірина Андріївна
    В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методичні дослідження антикризового управління компанії «COMFY», здійснена комплексна оцінка фінансового стану підприємства, розроблені рекомендації управління фінансо-вими ризиками та капіталом. У практичній частині розроблена прогнозна мо-дель для мережі магазинів побутової техніки та електроніки ТОВ «Комфі Трейд». У процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконален-ня антикризового управління компанії. Результати розробок можуть бути ви-користані в практичній діяльності.
  • Документ
    Створення інформаційно-аналітичної системи прогнозування продажів на підприємстві
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2020) Козлов, Юрій Ігорович
    У роботі розгянуто теоретичні і практичні аспекти аналітики і прогнозування продажів на підприємстві. Розроблена модель аналізу та прогнозу продажів для ТОВ «НПП-МАШПРОМ». Проведено дослідження кількості продажів та стабільності попиту на товари, в результаті чого виявлено найбільш популярні товари.
  • Документ
    Розробка проекту системи управління витратами підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2020) Зіньковська, Тетяна Володимирівна
    В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методичні засади дослідження витрат компанії ТОВ «КОМФІ ТРЕЙД», запропоновані та обґрунтовані у роботі напрями зниження витрат компанії ТОВ «КОМФІ ТРЕЙД». У процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення управління в розрахунок їх економічної ефективності на підприємстві. Результати розробок можуть бути використані в практичній діяльності компанії.