2020-2021

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Створення ІТ-платформи для логістики вантажоперевезень» у Латвії.
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Цаплін, Денис Ігорович
    Робота полягає в дослідженні сучасного стану ринку та економіки, можливостей для інвестиційної діяльності, аналізі конкурентів та доцільності ведення роботи в Латвії. За останні 10 років Республіка Латвія показує стрімке зростання економіки, покращення умов праці, збільшення середньої заробітної плати. Її закони дають можливості для інвестування як для громадян цієї країни, так і для людей, що живуть в інших країнах. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект зі створення ІТ-платформи для логістики вантажоперевезень у Лієпає, за рахунок власних коштів 2-х інвесторів з України. Розраховані очікувані прибутки та витрати, необхідна кількість стартового капіталу та ключові показники ефективності інвестиційного проекту. Усе це дає змогу оцінити привабливість даного проекту
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Створення кав’ярні у ОАЕ».
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Трубчанінова Аліна Володимирівна, Аліна Володимирівна
    У роботі проведено дослідження сучасного стану та тенденцій розвитку економіки Об’єднаних Арабських Еміратів за останні п’ятнадцять років. Виявлено, що в ОАЕ великий рівень доходу та один з найвищих коефіцієнтів зайнятості. Сильними сторонами ОАЕ є легкий доступ до нафтових ресурсів, низькі енергетичні витрати, готовність диверсифікувати економіку та висока купівельна спроможність, відсутність прямого оподаткування бізнесу та прямого оподаткування прибутку, валютного контролю та будь-яких обмежень щодо репатріації капіталу, а також існування потужного та прибуткового банківського сектору. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект по створенню кав’ярні в ОАЕ за рахунок власних коштів інвестора з України. Наведені розрахунки потреби в інвестиційних ресурсах, обґрунтовано організаційно-правову форму створюваного підприємства, а також проведено розрахунки основних показників, які дали змогу оцінити інвестиційні привабливість запропонованого проекту
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Відкриття міні-готелю у Швеції»
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Томілова, Наталія Євгенівна
    У роботі розглянута характеристика економічної діяльності Швеції, розглянуті основні тенденції розвитку економічної діяльності в Швеції, проведено дослідження можливостей та перспектив ведення бізнесу в Швеції, визначена структура та аналіз експортно-імпортної діяльності Швеції, розглянуто сучасний стан інвестиційного клімату Швеції, проведено аналіз та надана оцінка інвестиційної привабливості Швеції, представлена комплексна характеристика нововведення, дослідження потенційних можливостей фірми як організаційно-правової форми здійснення інновацій, організація процесу вибору інновації фірмою, оцінка ефективності інноваційного пропозиції.
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Відкриття мінікав’ярні у Фінляндії».
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Стукалова, Карiна Михайлiвна
    У роботі проведено дослідження сучасного стану та тенденцій розвитку економіки Фінляндії за останні десять років. Виявлено, що Фінляндія є одним із головних виробників високих технологій в Європі, займаючи друге місце після Ірландії. Також Фінляндія зайняла перше місце як виробник глобальних інформаційно-комунікативних технологій у Європі. На сьогоднішній день у Фінляндії склалися сприятливі умови для ведення малого та середнього бізнесу. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект по створенню мінікав’ярні у Фінляндії за рахунок власних коштів інвестора з України. Наведені розрахунки потреби в інвестиційних ресурсах, обґрунтовано організаційно-правову форму створюваного підприємства, а також проведено розрахунки основних показників, які дали змогу оцінити інвестиційні привабливість запропонованого проекту.
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту "Виробництво меду у Туреччині".
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Резниченко, Маргарита Іллівна
    Робота полягає в дослідженні сучасного стану ринку та економіки, можливостей для інвестиційної діяльності, аналіз конкурентів та доцільності ведення роботи у Туреччині. За останні 10 років Туреччина показує стрімке зростання економіки, покращення умов праці, збільшення середньої заробітної плати. Її закони дають можливості для інвестування як для громадян цієї країни, так і для людей, що живуть в інших країнах. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект виробництво меду в найбільшому місті Туреччини Бурси за рахунок власних коштів інвестора з України. Розраховані очікувані прибутки та витрати, необхідна кількість стартового капіталу. Усе це дає змогу оцінити привабливість даного проекту.
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Створення підприємства з ІТ-послуг у Канаді»
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Посукан, Євгенія Вячеславівна
    Економіка Канади має яскраво виражений постіндустріальний характер. Канада сміливо зарекомендувала себе як лідер у розвитку сектора IT. Вартість IT послуг в Канаді на порядок вище, ніж в Україні. Грошові кошти проекту новоствореного підприємства з надання ІТ-послуг у Канаді складають необхідні інвестиції проекту, тож їх розрахунок є однією з найважливіших частин планування проекту. Термін окупності проекту 9 місяців. А отже проект є вартим інвестицій. індекс прибутковості інвестицій складе 1,67 при нормі 1, що є гарним показником успішності проекту. Усе це дає змогу оцінити привабливість даного проекту.
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Створення підприємства по виробництву косметики у Південній Кореї».
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Перепада, Наталія Миколаївна
    У роботі проведено дослідження сучасного стану, інвестиційного клімату та тенденцій розвитку економіки Південної Кореї за останні декілька років. Південна Корея – це країна з розвиненим промисловим і сільськогосподарським сектором, з відмінною динамікою промислового зростання. Високий рівень залученості південнокорейської економіки в світову систему ставить її в залежне становище від будь-яких змін, що відбуваються на світовому ринку. Південна Корея є одним з безумовних лідерів з економічного розвитку в світі. Республіка Корея є активним учасником міжнародної торгівлі. Товарна і географічна диверсифікація експортних позицій дозволяють Республіці Корея стабільно нарощувати загальні експортні обсяги і зберігати високі показники профіциту зовнішньої торгівлі. Незважаючи на всі соціально-економічні та політичні складнощі, в Південній Кореї зберігається комфортне ділове середовище, яке приваблює сотні підприємців та інвесторів з усього світу. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект з створення підприємства по виробництву косметики. Наведені розрахунки початкових та щорічних витрат, прогнозовані прибутки, які дали змогу оцінити інвестиційну привабливість запропонованого проекту.
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту в Чехії готелю в Празі
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Малашова, Наталія Олегівна
    У роботі проведено дослідження сучасного стану та тенденцій розвитку економіки Чехії. Виявлено, що Чехія демонструє високі темпи економічної динаміки та успіхи у міжнародних економічних відносинах. Разом з тим, країна має проблеми із старіючим населенням та сповільнення темпів розвитку, що спостерігається протягом останніх років. Економіка країни зазнала значного негативного впливу внаслідок карантинних обмежень Covid-19.Загалом інвестиційний клімат Чеської Республіки створює сприятливі умови для організації підприємств малого бізнесу, де можна поєднувати інвестування та створення робочого місця для самого інвестора. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект по придбанню діючого готелю у Празі за рахунок власних коштів інвестора з України. Наведені розрахунки потреби в інвестиційних ресурсах, а також проведено розрахунки основних показників, які дали змогу оцінити інвестиційну привабливість запропонованого проекту.
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту "Залучення іноземних інвестицій для будівництва металургійного заводу" в Україні.
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Єрмаков, Тарас Євгенійович
    Україна є другою за розміром та шостою за чисельністю населення країною у Європі, що надає конкурентні переваги серед інших країн. Наявність великого обсягу корисних копалин та родючої землі це абсолютні переваги у міжнародному поділі праці. Проте у процесі проведення дослідження було з’ясовано, що проблеми соціально-економічно розвитку мають прямий вплив на інвестиційну привабливість України. Відсутність внутрішніх коштів сприяє потребі залучення великих обсягів іноземних інвестицій, котрі необхідні для прискорення економічних процесів. У даній роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект щодо залучення іноземних інвестицій для створення металургійного заводу з виробництва оцинкованої сталі з полімерним покриттям на території України. Наведені розрахунки потреб в інвестиційних ресурсах, обґрунтовано економічну доцільність та технічні можливості будівництва металургійного заводу, а також проведено розрахунки основних показників, які надають змогу оцінювати інвестиційну привабливість запропонованого проекту
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Відкриття сервісу з ремонту та обслуговування цифрової та побутової техніки в Варшаві».
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Борванова, Ельміра Юріївна
    У роботі проведено дослідження сучасного стану та тенденцій розвитку польської економіки за останні десять років. Найбільш сильними перевагами Польщі є: стабільне економічне зростання, великий ринок збуту, численні податкові пільги і зручне географічне положення. Інвестори відзначають, що найсильнішими сторонами економіки Польщі є професійна майстерність робітників та рівень оплати праці, а також всі можливості до потенційного збільшення продуктивності праці. Польща є найбільшою і найсильнішою економікою в Центральній і Східній Європі. Більш того, завдяки добре спланованій економічній політиці, вона виявилася найбільш кризостійкою економікою в Європейському Союзі. На сьогоднішній день у Польщі склалися сприятливі умови для ведення малого та середнього бізнесу. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект по створенню сервісу з ремонту та обслуговування цифрової та побутової техніки в Варшаві за рахунок власних коштів інвестора з України. Наведені розрахунки потреби в інвестиційних ресурсах, обґрунтовано організаційно-правову форму створюваного підприємства, а також проведено розрахунки основних показників, які дали змогу оцінити інвестиційні привабливість запропонованого проекту
  • Документ
    Розробка та шляхи реалізації міжнародного інвестиційного проекту «Відкриття готелю в Німеччині».
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2021) Білоус, Анастасія Станіславівна
    У роботі проведено дослідження сучасного стану та тенденцій розвитку німецької економіки за останні роки. Виявлено, що Німччина є постіндустріальною країною, з розвиненою сферою послуг i промисловістю. Основними статтями її експорту є машини, верстати, високотехнологічне обладнання, предмети хімічної промисловості, такі як фармацевтика (лікарські препарати), парфумерія, косметика та багато іншого. Німеччина є найбільш технологічно просунутої в світі по виробництву чавуну, сталі, вугілля, цементу, хімікатів, машин, транспортних засобів, верстатів, продуктів харчування і напоїв, в суднобудуванні. На сьогоднішній день у Німеччині склалися сприятливі умови для ведення малого та середнього бізнесу. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект по створенню готелю у Німеччині за рахунок власних коштів інвестора з України. Наведені розрахунки потреби в інвестиційних ресурсах, обґрунтовано організаційно-правову форму створюваного підприємства, а також проведено розрахунки основних показників, які дали змогу оцінити інвестиційні привабливість запропонованого проекту.