Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2160
Назва: Culinary richness of the Subcarpathian region
Автори: Bienia, В.
Krochmal-Marczak, В.
Górka, M.
Dykiel, M.
Sawicka, B.
Ключові слова: Subcarpathian region, agricultural production, ecological conditions, culinary traditions
Дата публікації: 2019
Видавництво: Університет імені Альфреда Нобеля
Серія/номер: "Академічний огляд", 2019, № 1 (50);
Короткий огляд (реферат): History, culture, environmental conditions, tradition, agricultural production of Subcarpathian made it a great region of culinary richness. It is here that meals are made with a far-reaching tradition associated with various rituals, festivals and customs that used to be celebrated in the countryside. Diversity in this region’s culinary heritage can be seen in the list of traditional products maintained by the Ministry of Agriculture and Rural Development. The aim of this study is to present the richness and culinary diversity of Subcarpathian region on the example of products included in the List of Traditional Products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2160
ISSN: 2522-9745
Розташовується у зібраннях:Академічний огляд

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
в.pdf580.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.