Експертиза плавлених сирів за кількістю і якістю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-01-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі розглянуто вітчизняний ринок і теоретичні основи формування асортименту і споживних властивостей плавлених сирів та технологічні аспекти впливу на якість плавлених сирів. Визначено методи досліджень плавлених сирів та способи їх фальсифікації. Проведено ідентифікаційну експертизу й експертизу фізико-хімічних показників якості плавлених сирів, а також експертизу кількості плавлених сирів, що дозволило визначити найбільш якісну продукцію, а саме плавлені сири, на ринку України.

Опис

Ключові слова

фальсифікація плавлених сирів, експертиза кількості

Бібліографічний опис

Зібрання