Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2816
Назва: Експертиза плавлених сирів за кількістю і якістю
Інші назви: Examination of processed cheeses by quantity and quality
Автори: Римар, Лариса Станіславівна
Ключові слова: фальсифікація плавлених сирів
експертиза кількості
Дата публікації: 24-січ-2020
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто вітчизняний ринок і теоретичні основи формування асортименту і споживних властивостей плавлених сирів та технологічні аспекти впливу на якість плавлених сирів. Визначено методи досліджень плавлених сирів та способи їх фальсифікації. Проведено ідентифікаційну експертизу й експертизу фізико-хімічних показників якості плавлених сирів, а також експертизу кількості плавлених сирів, що дозволило визначити найбільш якісну продукцію, а саме плавлені сири, на ринку України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2816
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Римар_Ларіса_ПТБ_18-вм.pdf90.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.