Бакалаври Туризм
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Бакалаври Туризм за Автор "Білоброва Анна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Імідж, формування та просування туристичного підприємства(2024-07) Білоброва Анна ВолодимирівнаАНОТАЦІЯ Білоброва А.В. ІМІДЖ, ПЛАНУВАННЯ ТА ФОРМУВАННЯ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА Об’єкт дослідження: туристичне підприємство ТОВ «Поїхали з нами». Предмет дослідження: теоретичні, методичні та практичні аспекти формування іміджу на туристичному підприємстві. Мета роботи: дослідження теоретичних основ і розробка обґрунтованих практичних рекомендацій щодо удосконалення формування іміджу туристичного підприємства. Одержані висновки та їх новизна: Імідж підприємства визначає його сприйняття цільовою аудиторією та впливає на відносини з різними групами суб'єктів, конкурентоспроможність, фінансові показники та зв'язки з організаціями. Позитивний імідж повинен бути адекватним, унікальним, гнучким і чітко адресованим. Його формування потребує досвідчених фахівців і інвестицій, оскільки контрольований через фірмовий стиль імідж доповнюється сприйняттям споживачів. ТОВ «Поїхали з нами» має широку мережу франчайзингових офісів і пропонує широкий спектр туристичних послуг. Компанія співпрацює з провідними туроператорами і відзначається фінансовою стабільністю, але деякі конкуренти перевершують її за певними критеріями. Для покращення іміджу та розширення послуг компанії рекомендовано впровадити інновації в туристичних послугах, підвищити ефективність рекламних кампаній, збільшити частку іноземних туристів і диверсифікувати послуги. Розвиток корпоративної культури, включаючи Team Building та корпоративні конкурси, та впровадження системи CRM для оптимізації роботи з клієнтами сприятимуть продуктивності праці і покращенню фінансових показників. Зростання виручки на 10% при витратах на 8% може збільшити прибуток до оподаткування на 21,1%. Дослідження пропонує комплексний підхід до формування іміджу, підкреслюючи важливість корпоративної культури та інновацій для підвищення конкурентоспроможності. Дипломна робота: 61 с., 7 рис., 10 табл., 56 джерел., 1 дод.