Перегляд за Автор "Krochmal-Marczak, B."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Quality management and food safety management systems in the polish food industry(Університет імені Альфреда Нобеля, 2019) Górka, M.; Ślusarczyk, B.; Krochmal-Marczak, B.У статті проаналізовано системи управління якістю та стандарти, що застосовуються компаніями харчової промисловості. Описано обов’язкові системи: Good � giene Practices (GHP), Good Manufacturing Practices (GMP) та системи аналізу небезпек та критичної точки контролю (HACCP), а також ті, які є добровільними для виробників: ISO 22000, ISO 9001, BRC, �FS. Їх реалізація важлива для забезпечення якості та безпечності харчових продуктів для споживачів. Крім того, сертифікація також є одним з важливих факторів підвищення конкурентоспроможності компаній.