Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2797
Назва: Дослідження якості та структури торговельного асортименту макаронних виробів
Інші назви: Research of quality and structure of the trade range of pasta
Автори: Крамар, Андрій В'ячеславович
Ключові слова: підприємство
асортимент
структура
якість
макаронні вироби
Дата публікації: 24-січ-2020
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти дослідження, якості та асортименту макаронних виробів. Вивчено класифікацію та характеристику асортименту макаронних виробів, а також вплив факторів на формування якості макаронних виробів. Розглянуто хімічний склад та харчову цінність макаронних виробів. Проведено дослідження якості та торговельного асортименту макаронних виробів в мережі роздрібних магазинів АТБ-Маркет. Проведено перевірку якості макаронних виробів різних виробників та їх торговельного асортименту. Досліджено управління попитом споживачів на макаронні вироби. Сегментовано споживачів макаронних виробів за різними параметрами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2797
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крамар_Андрій_ПТБ-18вм.pdf459.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.