Дослідження якості та структури торговельного асортименту макаронних виробів
Вантажиться...
Дата
2020-01-24
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти дослідження, якості та асортименту макаронних виробів. Вивчено класифікацію та характеристику асортименту макаронних виробів, а також вплив факторів на формування якості макаронних виробів. Розглянуто хімічний склад та харчову цінність макаронних виробів.
Проведено дослідження якості та торговельного асортименту макаронних виробів в мережі роздрібних магазинів АТБ-Маркет. Проведено перевірку якості макаронних виробів різних виробників та їх торговельного асортименту.
Досліджено управління попитом споживачів на макаронні вироби.
Сегментовано споживачів макаронних виробів за різними параметрами.
Опис
Ключові слова
підприємство, асортимент, структура, якість, макаронні вироби