Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2817
Назва: Дослідженняконкурентоспроможностівиробів ПАТ «Комбінат «Придніпровський» на цільовому товарному ринку
Інші назви: Research of competitiveness of wares PJC «Combine «Pridniprovskiy» at the target commodity market
Автори: Хлус, Олена Леонідівна
Ключові слова: шляхи підвищення конкурентоспроможності
конкурентні переваги
конкурентоспроможність продукції
Дата публікації: 24-січ-2020
Короткий огляд (реферат): У роботі узагальнено теоретичні аспекти формування конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано ринок молочної продукції України, наведено організаційно-економічну характеристику ПАТ «Комбінат «Придніпровський», проведено оцінювання конкурентоспроможності продукції ПАТ «Комбінат «Придніпровський» та визначено його конкурентні переваги. Запропоновано підвищення якості сировини як фактора конкурентоспроможності та обґрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності ПАТ «Комбінат «Придніпровський».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.duan.edu.ua/handle/123456789/2817
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хлус_Олена_ПТБ-18вм.pdf91.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.