Дослідженняконкурентоспроможностівиробів ПАТ «Комбінат «Придніпровський» на цільовому товарному ринку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-01-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі узагальнено теоретичні аспекти формування конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано ринок молочної продукції України, наведено організаційно-економічну характеристику ПАТ «Комбінат «Придніпровський», проведено оцінювання конкурентоспроможності продукції ПАТ «Комбінат «Придніпровський» та визначено його конкурентні переваги. Запропоновано підвищення якості сировини як фактора конкурентоспроможності та обґрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності ПАТ «Комбінат «Придніпровський».

Опис

Ключові слова

шляхи підвищення конкурентоспроможності, конкурентні переваги, конкурентоспроможність продукції

Бібліографічний опис

Зібрання