2025 Магістри (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 2025 Магістри (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність) за Ключові слова "асортимент"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Дослідження якості горілки та асортиментного портфеля торговельного підприємства(Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Бобрік Кирило ДмитровичУ роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти якості і асортименту горілки. Проаналізовано чинники, що формують якість горілки. Досліджено стан та тенденції розвитку ринку алкогольних напоїв в Україні та світу. Проведено аналіз основних внутрішніх і зовнішніх чинників, які впливають на діяльність торговельного підприємства в умовах військового стану в країні. Проведено дослідження якості горілки різних виробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. За допомогою анкетування було отримано споживчу оцінку асортименту у досліджуваному магазині. Завдяки застосуванню ABC-XYZ-аналізу були розроблені рекомендації для вдосконалення асортиментного портфеля. Їх впровадження дозволить прогнозувати обсяги продажів горілки на наступні періоди та зменшити ризик присутності в асортименті товарів з незначним товарообігом та нестабільним продажом.Документ Дослідження якості і асортименту рослинної олії та удосконалення торговельно-технологічного процесу(Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Шевчук Вікторія АнатоліївнаУ роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти товарознавчої характеристики якості і асортименту рослинних олій та визначено фактори, що формують їх якість, досліджено тенденції на ринку рослинних олій та попит на соняшникову олію. Проведено дослідження якості соняшникової олії різних виробників. Розроблена бальна шкала якості соняшникової олії за органолептичними показниками. Визначено переваги споживачів при виборі рослинної олії. Досліджено асортимент рослинних олій за основними показниками. Досліджено принципи та особливості організації торговельно-технологічних процесів на підприємствах роздрібної торгівлі. Здійснено розрахунки ефективності використання торгової площі магазину та запропоновано заходи для вдосконалення торгово-технологічного процесу.Документ Товарознавча характеристика асортименту і дослідження якості ювелірних виробів(Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Бочарова Вікторія СергіївнаТоварознавча характеристика асортименту і дослідження якості ювелірних виробів. У роботі розглянуті теоретичні основи товарознавчої характеристики ювелірних виробів. Наведено класифікацію та асортимент виробів, а також особливості матеріалів, що використовуються в ювелірній промисловості. Досліджено стан якості та асортимент ювелірної продукції, зокрема кілець ТОВ «Столична ювелірна фабрика». Проведено дослідження показників якості ювелірних виробів ТОВ «Столична ювелірна фабрика». Проведено маркетинговое дослідження споживчого попиту на ювелірні кільця ТОВ «Столична ювелірна фабрика». Надано пропозиції та перспективи щодо впровадження інноваційних технологій для збільшення попиту на ювелірні вироби.Документ Формування бренду «Галичина» на ринку кисломолочних продуктів(Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Ящеріцин Тимофій ЄвгеновичПроведено діагностику тенденції розвитку світового та українського ринків кисломолочної продукції. Вивчено етапи процесу створення та розвитку бренда. Охарактеризовано особливості формування бренду підприємств як фактору підвищення їх конкурентоспроможності. Проведено аналіз діяльності ТОВ «МК «Галичина»». Наведено структуру та динаміку асортименту ТОВ «МК «Галичина»». Розраховано рівень якості кисломолочної продукції ТОВ «МК «Галичина»» на прикладі кефіру. Проведено дослідження портрету споживача ТОВ «МК «Галичина»» та аналіз бренду ТОВ «МК «Галичина»» на ринку кисломолочної продукції.