2025 Магістри (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Документ
    Формування бренду «Галичина» на ринку кисломолочних продуктів
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Ящеріцин Тимофій Євгенович
    Проведено діагностику тенденції розвитку світового та українського ринків кисломолочної продукції. Вивчено етапи процесу створення та розвитку бренда. Охарактеризовано особливості формування бренду підприємств як фактору підвищення їх конкурентоспроможності. Проведено аналіз діяльності ТОВ «МК «Галичина»». Наведено структуру та динаміку асортименту ТОВ «МК «Галичина»». Розраховано рівень якості кисломолочної продукції ТОВ «МК «Галичина»» на прикладі кефіру. Проведено дослідження портрету споживача ТОВ «МК «Галичина»» та аналіз бренду ТОВ «МК «Галичина»» на ринку кисломолочної продукції.
  • Документ
    Дослідження якості і асортименту рослинної олії та удосконалення торговельно-технологічного процесу
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Шевчук Вікторія Анатоліївна
    У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти товарознавчої характеристики якості і асортименту рослинних олій та визначено фактори, що формують їх якість, досліджено тенденції на ринку рослинних олій та попит на соняшникову олію. Проведено дослідження якості соняшникової олії різних виробників. Розроблена бальна шкала якості соняшникової олії за органолептичними показниками. Визначено переваги споживачів при виборі рослинної олії. Досліджено асортимент рослинних олій за основними показниками. Досліджено принципи та особливості організації торговельно-технологічних процесів на підприємствах роздрібної торгівлі. Здійснено розрахунки ефективності використання торгової площі магазину та запропоновано заходи для вдосконалення торгово-технологічного процесу.
  • Документ
    Особливості просування взуттєвих товарів на цільову ринку в онлайн форматі
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Череп Ксенія Андріївна
    Дана робота містить методичні аспекти, дослідження та аналіз ринку взуття в Україні, а також процесів просування на ньому. Проведено аналіз тенденцій в даній галузі на національному рівні 2023-2025 рр. Розглянуто потреби споживачів та конкурентоспроможність на даному ринку. Досліджено організаційно-економічну діяльність магазину «Імперія взуття» та його характеристику. Проведено SWOT-аналіз даного підприємства та аналіз локальних конкурентів цього магазину. Визначено споживчі переваги клієнтів «Імперії взуття» за рахунок анкетування. Зроблено розрахунок для запуску інтернет-магазину «Імперії взуття», проаналізовано, які шляхи просування краще застосувати саме для даного магазина, включаючи всі його особливості. Надані рекомендації по результатам просування магазину «Імперія взуття» в онлайн форматі.
  • Документ
    Удосконалення системи обслуговування клієнтів у ресторанній мережі
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Плахотнюк Родіон Вікторович
    У роботі розглянуто теоретичні аспекти та практичні аспекти вдосконалення системи обслуговування клієнтів у ресторанній мережі. Проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку системи обслуговування клієнтів . Наведено класифікацію методів оцінки якості обслуговування, а також розглянуто різноманітні інструменти для збору та аналізу відгуків клієнтів. Дослідження проведено на прикладі ПІІ «МакДональд Юкрейн Лтд» де було проаналізовано поточну систему обслуговування, виявлені сильні та слабкі сторони. На основі отриманих даних розроблено рекомендації щодо вдосконалення процесів обслуговування, спрямовані на підвищення рівня задоволеності клієнтів та збільшення лояльності.
  • Документ
    Дослідження товарних характеристик та споживчих трендів на ринку цукрових кондитерських виробів
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Кіріченко Костянтин Романович
    У роботі розглянуто теоретичні аспекти дослідження цукрових кондитерських виробів та споживчих трендів на їх ринку. Проаналізовано стан і тенденції ринку цукрових кондитерських виробів. Наведено інформацію про асортимент та показники якості цукрових кондитерських виробів. Розглянуто особливості формування попиту на кондитерські вироби. Наведено характеристику діяльності ТОВ «АТБ-Маркет». Досліджено асортимент цукрових кондитерських виробів на підприємстві. Проаналізовано отримані результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості помадних цукерок. Проведено сегментування покупців цукрових кондитерських виробів для складання портрету потенційного споживача. Прогнозовано обсяг продажів в сегменті цукрових кондитерських виробів. Розроблено план рекламної акції та проведено розрахунок її бюджету.
  • Документ
    Удосконалення транспортних та складських процесів у торгово-транспортній компанії
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Карда Дар’я Павлівна
    В роботі розглянуті теоретичні основи дослідження транспортних та складських процесів у торгово-транспортній компанії. Наведено основні складові транспортних та складських процесів, методичні підходи до визначення ефективності транспортних та складських процесів. Досліджено стан транспортних та складських процесів у ТОВ “ТТК “САНРАЙЗ”. Наведено організаційно-економічну характеристику діяльності ТОВ “ТТК “САНРАЙЗ”, де проводилося дослідження. Проведено оцінку ефективності транспортних та складських процесів у ТОВ “ТТК” САНРАЙЗ” Надано обґрунтування шляхів удосконалення транспортних процесів у діяльності ТОВ “ТТК “САНРАЙЗ”. Виконано деталізацію напрямів удосконалення складських процесів у діяльності ТОВ “ТТК “САНРАЙЗ”. Проведено розрахунок економічного ефекту від впровадження рекомендацій щодо удосконалення транспортних та складських процесів
  • Документ
    Товарознавча характеристика асортименту і дослідження якості ювелірних виробів
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Бочарова Вікторія Сергіївна
    Товарознавча характеристика асортименту і дослідження якості ювелірних виробів. У роботі розглянуті теоретичні основи товарознавчої характеристики ювелірних виробів. Наведено класифікацію та асортимент виробів, а також особливості матеріалів, що використовуються в ювелірній промисловості. Досліджено стан якості та асортимент ювелірної продукції, зокрема кілець ТОВ «Столична ювелірна фабрика». Проведено дослідження показників якості ювелірних виробів ТОВ «Столична ювелірна фабрика». Проведено маркетинговое дослідження споживчого попиту на ювелірні кільця ТОВ «Столична ювелірна фабрика». Надано пропозиції та перспективи щодо впровадження інноваційних технологій для збільшення попиту на ювелірні вироби.
  • Документ
    Дослідження якості горілки та асортиментного портфеля торговельного підприємства
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Бобрік Кирило Дмитрович
    У роботі розглянуто теоретичні і практичні аспекти якості і асортименту горілки. Проаналізовано чинники, що формують якість горілки. Досліджено стан та тенденції розвитку ринку алкогольних напоїв в Україні та світу. Проведено аналіз основних внутрішніх і зовнішніх чинників, які впливають на діяльність торговельного підприємства в умовах військового стану в країні. Проведено дослідження якості горілки різних виробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. За допомогою анкетування було отримано споживчу оцінку асортименту у досліджуваному магазині. Завдяки застосуванню ABC-XYZ-аналізу були розроблені рекомендації для вдосконалення асортиментного портфеля. Їх впровадження дозволить прогнозувати обсяги продажів горілки на наступні періоди та зменшити ризик присутності в асортименті товарів з незначним товарообігом та нестабільним продажом.
  • Документ
    Дослідження асортименту хліба та хлібобулочних виробів на виробничому підприємстві
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025-01) Акопян Нарек Мурадович
    В роботі розглянуті теоретичні аспекти формування асортименту виробничого підприємства. Вивчено економічні тенденції хлібопекарської промисловості. Розглянуто механізм та методи формування асортиментної політики підприємства. Проведено аналіз ефективності управління асортиментною політикою ТОВ «Черкасихліб ТД». Охарактеризовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «Черкасихліб ТД». Досліджено фінансово-економічний стан ТОВ «Черкасихліб ТД». Наведено аналіз та оцінку структури товарного портфеля підприємства ТОВ «Черкасихліб ТД». Використано комбінацію різних методів для вдосконалення процесу управління асортиментною політикою ТОВ «Черкасихліб ТД». Наведено пропозицій щодо удосконалення процесу управління асортиментною політикою ТОВ «Черкасихліб ТД».