Визначення ефективності проекту технічного переобладнання промислового підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет імені Альфреда Нобеля

Анотація

У роботі вирішується проблема збільшення прибутку, підвищення рівня рентабельності та покращення якості продукції на підприємстві “Дніпропетровський хлібзавод №9” шляхом заміни застарілого пічного обладнання на нове більш економічне. Для цього розглянули теоретико-методологічні аспекти технічного переобладнання. Дослідили хлібопекарську галузь України та провели техніко-економічний аналіз підприємства. Запропонували проект технічного переобладнання. Провели його аналіз, визначили актуальність та економічну ефективність. Це дозволило довести важливість та ефективність технічного переобладнання як інструменту для покращення економічного стану підприємства.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, пічне обладнання, технічне переобладнання, капітальні інвестиції, ефективність, прибуток, рентабельність, bakery goods, furnace equipment, technical re-equipment, capital investments, effectiveness, profit, profitability

Бібліографічний опис

Науменко В.С. Визначення ефективності проекту технічного переобладнання промислового підприємства. - Кваліфікаційна робота бакалавра з економіки. - Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2021. - 92 с.

Зібрання