Денна форма навчання

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    Розробка та впровадження системи мотивації персоналу, на прикладі підприємства Comfort Studio
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2022) Попов, Максим Сергійович
    В роботі досліджено існуючі наразі теорії мотивації персоналу та класифікації засобів підвищення трудової мотивації. Проаналізовані методики визначення рівню і джерела трудової мотивації (психологічні тести, інтерв’ю). Проведене психологічне тестування співробітників підприємства Comfort Studio, результати оброблені за допомогою методів математичної статистики для виявлення закономірностей в них, таким чином знайдені домінуючі типи мотивації в працівників з різною спеціалізацією. Розглянуте питання розробки системи KPI для мотиваційних заходів, проаналізований ефект впровадження системи за допомогою моделі Шапіро. З’ясовано, що після появи на підприємстві системи мотивації плинність кадрів і ефект від навчання залишилися такими самими, але виросла продуктивність праці, що проявилося у збільшенні місячного прибутку.
  • Документ
    Аналіз зовнішньоекономічної діяльності підприємства і розробка пропозицій щодо її поліпшення, на прикладі, Japan Tobacco International
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2022) Либань, Олександр Сергійович
    У роботі досліджено теоретико-методологічні аспекти розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства, розкрито сутність, завдання та принципи зовнішньоекономічної діяльності підприємства, охарактеризовано організацію зовнішньоекономічної діяльності підприємства, основні підходи до визначення її ефективності, розкрито особливості державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності підприємств в Україні. Визначено особливості діяльності міжнародних тютюнових компаній та проведено дослідження зовнішньоекономічної діяльності ПАТ «JT International Україна». Це дало змогу змоделювати ситуацію на світовому ринку тютюнових виробів та обґрунтувати пропозиції щодо поліпшення зовнішньоекономічної діяльності підприємства.