Вечірня форма навчання

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Документ
    Міжнародний досвід розвитку готельного бізнесу і його значення для України
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2022) Циганко, Олександр Васильович
    Кваліфікаційна робота присвячена сучасному стану та інноваційним процесам готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано стан готельного бізнесу за попередній рік. Досліджено обсяг інвестицій в основний капітал туристичних регіонів світу. Розглянуто основну проблематику функціонування готельно-ресторанного бізнесу в Україні та за кордоном. Проаналізовано інноваційні процеси у готельно-ресторанному бізнесі в Україні. Дано характеристику розробки особливих систем роботи в готелях. Запропоновано вважати одним із основних напрямків інноваційних технологій в готельному бізнесі впровадження мультимедійних технологій.
  • Документ
    Міжнародний аутсорсинг: вплив на розвиток малих і середніх підприємств
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2022) Момот, Марк Олександрович
    У цій науковій роботі було проведене дослідження впливу міжнародного аутсорсингу на розвиток малих та середніх підприємств. Перш за все автор проаналізував основні етапи розвитку аутсорсингу. Є два основних види аутсорсингу Класичний та XAAS. Кожен з них має переваги та недоліки. Головною перевагою XAASмоделі є гнучкість. Найбільш серйозним недоліком є відсутність повного контролю над хмарною платформою та сервісами які вона надає. У наступному розділі автор описав компанію МТФ, де він проходив практику. Компанія спеціалізується на продажі алкоголю. Протягом майже 5 років компаніє не отримує прибутки. Проблемою є високі операційні витрати, особливо у сфері айті. Наприкінці Автор детально розписав причини такої ситуації у компанії. Після цього він оцінив різні вектори пошуку рішень та запропонував використати XAASАутсорсинг. Останній розділ включає інформацію саме про економічний розрахунок ефективності проекту.
  • Документ
    Подолання імпортозалежності як стратегічне завдання економічного розвитку України
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2022) Кущова, Вікторія Сергіївна
    У роботі проаналізовано стан зовнішньої торгівлі України за останні 15 років. Виявлено, що однією з основних проблем української економіки та її розвитку є сильна імпортозалежність. Проте, враховуючи вдале географічне положення, кліматичні умови, досвід та потенціал, Україна поки що не знайшла ту галузь, де могла би стати лідером на ринку. Було проаналізовано галузь машинобудування сільськогосподарської техніки та виявлено, що вона має потенціал. В Україні є завод, який зміг би принести неабиякий вклад в розвиток економіки, проте, для цього потрібні інвестиції. У роботі детально проаналізована сфера машинобудування сільськогосподарської техніки, стан та проблеми предмету дослідження, список потенційних інвесторів, яких могла би зацікавити ця ідея, прораховано ефективність від вкладень та розписані результати, до яких би Україна могла прийти в ході інвестицій.
  • Документ
    Розробка міжнародного інвестиційного проекту у сфері туризму та стратегії його просування
    (Університет імені Альфреда Нобеля, 2022) Білик, Валерія Олегівна
    В даній роботі було розкрито сутність туризму, розглянутосучасний стан міжнародного туризму, а також проаналізовано економічний стан країни. Виявлено, що Швеція має досить привабливу місцевість для організації туристичних послуг. Швеція є багатонаціональною державою з широким етнокультурним, релігійним, расовим і національним різноманіттям. Швеція посідає восьме місце у світі в переліку країн з найвищим номінальним валовим внутрішнім продуктом на особу та дуже високі місця в інших рейтингах, зокрема якості життя, здоров'я, освіти, захисту громадських і політичних прав, конкурентоспроможності, рівності, процвітання, людського розвитку.Це створює сприятливі умови для організації підприємства. У роботі розроблено міжнародний інвестиційний проект по створенню туристичного агентства у місті Гетеборг за рахунок створення спільного підприємства зішведським партнером. Наведені розрахунки потреби в інвестиційних ресурсах, обґрунтовано організаційно-правову форму створюваного підприємства, а також проведено розрахунки основних показників, які дали змогу оцінити інвестиційну привабливість запропонованого проекту.