2024 Магістри Філологія (прикладна лінгвістика) (Студенти)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Документ
    Методика розвитку початкових навичок письма на уроках англійської мови у першокласників
    (2024-01-15) Яковлев Н.С.
    Ця робота присвячена аналізу методики з навчання письма на уроках англійської мови у 1 класі молодшої загальноосвітньої школи, їх використання на самих уроках, їх вплив на дітей. Також були розглянуті різні завдання, котрі могли були бути надані дітям для покращення їх навичок письма. Дослідження показують, як ці методи можуть впливати на розвиток дитини та як це можна зробити найкращим шляхом для того щоб дитина була зацікавлена і мотивована до навчання. Результати досліджень про вплив методів навчання письма на уроків англійської мови у 1 класі молодшої школи на сам процес навчання та розвитку письменних навичок учнів для покращення їх.
  • Документ
    Прийоми вивчення граматики англійської мови при підготовці до ЗНО
    (2024-01-15) Пушкаренко М.В.
    Робота присвячена дослідженню прийомів вивчення граматики англійської мови при підготовці до ЗНО у 10-11 класі. На тлі чинного законодавства України виявлено місце іноземної мови у освітньому просторі сучасної середньої школи. Була осмислена література, присвячена проблемам вивчення граматики з різних точок зору та вираження його як виду навчальної діяльності. Здійснено ґрунтовний аналіз модельної навчальної програми та двох підручників з англійської мови, затверджених МОН. Результатами дослідження запропоновано до уваги розробки: аналіз підручників та певні методичні рекомендації для вчителів та учнів.
  • Документ
    Ефективні прийоми розвитку говоріння уроках з англійської мови у 8 класі СЗОШ
    (2024-01-15) Малашенко О.С.
    Робота присвячена дослідженню методів навчання говоріння на уроках англійської мови у 8 класі середньої загальноосвітньої школи. На тлі чинного законодавства України виявлено місце іноземної мови у системі загальної середньої освіти. Була осмислена література, присвячена проблемам говоріння з різних точок зору та вираження його як виду навчальної діяльності. Метод навчання говоріння досліджено на предмет освітнього потенціалу у контексті викладання та вивчення англійської мови. Здійснено ґрунтовний аналіз модельної навчальної програми та одного із підручників з англійської мови, затверджених МОН, особливу увагу приділено дослідженню методів навчання говоріння на уроках англійської мови у 8 класі у їхніх межах. Результатами дослідження запропоновано до уваги розробки: фрагменти уроків і методичні рекомендації для вчителів та учнів.
  • Документ
    Методика розвитку компетенцій читання уроках з англійської мови у 4 класі СЗОШ
    (2024-01-15) Коберняк І.С.
    Магістерська робота присвячена вивченню методології викладання читання в молодших класах (3-4 класи) англійська мова» Мова є важливим аспектом культурного та соціального спілкування, а вивчення іноземної мови стає невід'ємною частиною сучасного українського суспільства. Вивчення іноземної мови дозволяє краще розуміти національні особливості, соціальні відносини і традиції інших країн, а також сприяє міжнародному спілкуванню та розвитку професійних можливостей. Ця потреба призводить до необхідності перегляду системи навчання іноземних мов в Україні. У даній магістерській роботі розглядається актуальне питання оновлення змісту та методів викладання іноземних мов у загальноосвітніх школах. Автор наголошує на необхідності впровадження нових освітніх технологій, спрямованих на розвиток ініціативного мовлення учнів та підвищення їх комунікативних навичок. Такі інтерактивні методи навчання наближають учнів до реальних умов спілкування, роблять процес вивчення іноземної мови більш ефективним та цікавим.
  • Документ
    Методика розвитку письма на уроках англійської мови в 5 класі СЗОШ
    (2024-01-15) Ісаєв І.К.
    Робота присвячена дослідженню розвитку письма на уроках англійської мови у 5-6 класі середньої загальноосвітньої школи. Мета дослідження - визначення шляхів оптимізації навчання граматики на уроках англійської мови для покращення писемної мовленнєвої компетентності учнів. Об'єкта дослідження - процес вивчення англійської мови учнями 5-6 класів загальноосвітніх шкіл. Предмет дослідження - розвиток письма на уроках англійської мови в контексті граматичного аспекту для учнів зазначених класів. Викладання іноземних мов вимагає від педагогів креативного та індивідуального підходу до кожного учня, оскільки кожен учень має свої власні потреби та рівень знань. Вчителю потрібно враховувати ці відмінності та використовувати різноманітні методи навчання, щоб забезпечити оптимальне засвоєння матеріалу. Писемне мовлення відіграє важливу роль в житті сучасної людини. Оволодіти писемними мовленням – означає навчитися точно висловлювати власні думки в різних жанрах, типах і стилях мовлення. Правильний і розширений словниковий запас грає важливу роль у розвитку мовленнєвих навичок дітей. Граматична компетенція включає в себе вміння грамотно будувати словосполучення і речення, правильно використовувати і узгоджувати часи, а також знання частин мови і того, як будуються речення різних типів. Шкільний підручник відіграє ключову роль як основний інструмент передачі знань. У контексті освітньої реформи відзначається необхідність модернізації підручників, і вчителі вимагають доступу до навчально- методичних комплексів, які включають аудіо- та відеоматеріали. 7 Важливо відзначити, що вимога сучасності – це використання мультимедійного потенціалу новітніх технологій на уроках іноземних мов. Це дозволяє акцентувати увагу учнів на самостійній роботі та змінює та збагачує зміст уроку. Застосування мультимедійних засобів вимагає від школярів та вчителя комп’ютерної грамотності, сприяючи при цьому підвищенню інтересу до вивчення мови. Отримані результати дослідження можуть бути використані вчителями англійської мови початкових класів для розробки та впровадження ефективних стратегій розвитку письма з акцентом на граматичний аспект, сприяючи підвищенню навчальної ефективності учнів.
  • Документ
    Мoжливocті викopиcтaння мyльтимeдійних тeхнoлoгій нa ypoкaх aнглійcькoї мoви y пoчaткoвій шкoлі
    (2024-01-17) Поліщук І.Г.
    Робота присвячена аналізу різних типів мультимедійних матеріалів, таких як відео, аудіо, зображення та анімація, і їх використання на уроках англійської мови. Також розглянуті різні програмні засоби для створення та редагування мультимедійних матеріалів. Дослідження показує, як ці технології можуть зробити навчання більш цікавим та ефективним для учнів. Результати досліджень про вплив використання мультимедійних технологій на процес навчання та розвитку мовленнєвих навичок учнів використані для оцінки ефективності використання мультимедійних технологій на уроках англійської мови.