2019 Магістри (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 2019 Магістри (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність) за Автор "Овсяннікова Юлія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Удосконалення процесів виробництва варено-копчених ковбасних виробів на підприємстві(Університет імені Альфреда Нобеля, 2019-01) Овсяннікова Юлія ОлександрівнаРобота присвячена удосконаленню процесів виробництва варено-копчених ковбасних виробів на підприємстві. В роботі розглянуто стан ринку ковбасних виробів України, вивчено традиційні технології виготовлення варено-копчених ковбас; розглянута організаційна характеристика ТОВ «Ювілейний»; проведено аналіз діяльності ТОВ «Ювілейний»; визначено технологічний процес виготовлення варено-копченої ковбаси «Московська на ТОВ «Ювілейний»; проведено технологічний розрахунок для виготовлення варено-копченої ковбаси «Московська» проведено впровадження інноваційних технологій у виробництво варено-копчених ковбасних виробів.